Har du erfaring med prosjektering innen VVS/HVAC og lyst på spennende utfordringer hos et av Norges fremste fagmiljøer?

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Norconsult AS
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver VVS/HVAC - Sykehus/Helsebygg
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: Snarest

Norconsult opplever stor etterspørsel etter sine rådgivertjenester og ønsker å styrke laget med flere:

Seniorrådgivere VVS/HVAC - tekniske anlegg i sykehus, øvrige helsebygg, laboratoriebygg samt farmasøytisk industri. Norconsult sin avdeling for sykehus og renrom i Sandvika er et av landets fremste fagmiljøer innen sitt felt. Avdelingen består i dag av 49 dedikerte medarbeidere som jobber med prosjektering og rådgivning knyttet til VVS-anlegg og inneklima, spesialanlegg for sykehus, spesial og renrom, helse- og psykiatribygg samt laboratorier og farmasøytisk industri. Det som gjør avdelingen unik i forhold til konkurrentene er at de har egne grupper innen VVS og elektro som kun jobber med sykehus og tilsvarende komplekse prosjekter. I tillegg har de landets ledende rådgivermiljø innen validering og kvalitetssikring, som utgjør 11 medarbeidere. Norconsult har også eget måleutstyr for ytelsestesting av spesialrom, utstyr og renrom.

Norconsults miljø på Teknikk og Industri i Sandvika omfatter fagene VVS, Energi, Elektroteknikk og Automatisering, består av omkring 350 sivilingeniører og ingeniører. Fagnettverk VVS teller i dag omkring 300 medarbeidere, hvorav ca. 160 sitter i Sandvika. Du vil derfor få et av Norges største og tyngste fagmiljø å støtte deg på i Norconsult!

Som Norconsults nye seniorrådgiver vil du lede og koordinere arbeidet med å utvikle bærekraftige og teknisk avanserte anlegg som oppfyller strenge kvalitets- og sikkerhetskrav og muligheten til å utvikle deg i spennende tverrfaglige prosjekter sammen med dyktige kolleger. Hos oss kan du forme din egen karriere og være med på å skape bærekraftige løsninger som gjør en forskjell for samfunnet.

Kundene er både private og offentlige byggherrer, entreprenører, utbyggere og utviklere. Blant de større oppdragene kan nevnes AHUS Psykisk Helse Nordbyhagen, Livsvitenskapsbygget, Samlokalisering av Havforskningsinstituttet & Fiskeridirektoratet i Bergen, Haugesund sykehus og Nytt Klinikk- og protonbygg – Radiumhospitalet, Nye Førde sykehus, Nye Hammerfest sykehus og Nye UNN Narvik sykehus.

Powered by Labrador CMS