Vi har 4 ledige stillinger som seniorforsker ved SINTEF Helgeland

Søknadsfrist: 15.07.2024

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: SINTEF
  • Stillingstittel: Seniorforsker
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: 15.07.2024

Påvirk utviklingen av morgendagens bærekraftige teknologi og industri

Klar for å drømme litt om en ny arbeidshverdag?

Se for deg en hverdag hvor ditt bidrag direkte påvirker utviklingen av morgendagens bærekraftige teknologi og industri. At din forskning kan bidra til store endringer og muligheter for verdiskapning.

Frister det? Så bra!

Vi er nemlig på jakt etter flere erfarne seniorforskere til vårt forskerteam ved SINTEF Helgeland. Så, har du PhD eller mastergrad innen prosessteknologi, materialvitenskap, sirkulærøkonomi eller industriell digitalisering? Da håper vi du leser videre.

Vi har 4 spennende stillinger ledig:

  • Prosessteknologi: Har du kunnskap om og interesse for energieffektive prosesser og kjemi? Om du klør i fingrene etter å lage verdifulle produkter fra avfallsstrømmer som støv, slam og gasser, og samtidig måle og forhindre utslipp til miljøet, er dette stillingen for deg.
  • Materialvitenskap: Du er fascinert av metallurgi, funksjonelle materialer, nanoteknologi og kjemi. Har du i tillegg praktisk erfaring fra eksperimenter eller industrien? Da vil vi gjerne høre fra deg.
  • Sirkulærøkonomi: Du brenner for bærekraftsberegninger, og har erfaring med livsløpsanalyser (LCA) og materialstrømsanalyser (MFA) inkludert EPD-sertifikater.
  • Industriell digitalisering: Du elsker digitale teknologier, og har kompetanse innen et eller flere av områdene automasjon, robotisering, sensorikk og dataanalyse. Du har også gjerne kunnskap om KI-teknologier og optimalisering av produksjonsprosesser.

Ønsker du å samarbeide med norske og internasjonale bedrifter? Og å hjelpe dem med satsingen på forskning, utvikling og innovasjon, slik at de styrker sin konkurransekraft og møter nye krav til klima- og miljøbelastninger? Liker du å selge inn gode idéer, og har du erfaring med virkemiddelapparatet? Da er SINTEF Helgeland stedet for deg.

Powered by Labrador CMS