Vær med å lede an i bærekraftig rehabilitering av tekniske anlegg - bli vår nye prosjektleder!

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: PROTERM AS
  • Stillingstittel:  Prosjektleder Ventilasjon/VVS
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: Snarest

For at målene i Paris-avtalen skal nås, må byggebransjen ta et betydelig ansvar. Dette gjøres blant annet ved at Enova på oppdrag fra staten legger til rette for at de som eier eiendom sørger for at byggene deres driftes med så lavt energiforbruk og CO2-fotavtrykk som mulig. Energisløsing må ned, og miljøvennlige tekniske løsninger med lang levetid må være i fokus. Noe av det Proterm syntes er aller mest spennende å jobbe med er rehabilitering av tekniske anlegg. Vi er en erfaren og solid tilbyder av totaltekniske leveranser til dette markedet, og på grunn av sterkt økende oppdragsmengde ser vi etter en ny prosjektleder som ønsker å styrke laget vårt innenfor rehabilitering.

Som prosjektleder i Proterm vil du oppleve en svært variert og interessant arbeidshverdag. Flertallet av våre prosjekter har kort tidshorisont, og du som prosjektleder må kunne håndtere en portefølje på flere prosjekter som går parallelt.

Om arbeidsgiver:

Proterm AS er en solid og veldrevet teknisk entreprenør og servicepartner innen ventilasjon og klimakjøling. Gjennom hele byggets livssyklus jobber vi med rådgivning og design, service, vedlikehold og tekniske oppgraderinger, slik at våre kunder kan oppnå betydelige energi- og miljøgevinster for deres bygninger.Vi holder til på Økern i Oslo der vi ble etablert helt tilbake i 1976. Siden den gang har vi vært kjennetegnet av høy omstillingsevne og sterk kompetanse innen ventilasjon og kjølefaget. Vi brenner for god kundeservice, og vi strekker oss langt for at våre kunder skal sitte igjen med et inntrykk av at dem føler seg godt ivaretatt.

Powered by Labrador CMS