Ta styringen i våre prosjekter og bli med å videreutvikle bedriften

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

 • Arbeidsgiver: A. Aulie AS
 • Stillingstittel: Prosjektleder Rør
 • Ansettelsesform: Fast
 • Arbeidssted: Årnes
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Nettside: aaulie.no

Er du en erfaren og engasjert prosjektleder som trives i et hektisk miljø? Har du lyst til å være med på å forme og strukturere fremtiden til en solid rørleggerbedrift med stadig økende ordretilgang? Da vil vi gjerne ha deg med på laget! For å møte et økende antall prosjekter og stadig mer komplekse oppgaver, søker vi nå en dedikert prosjektleder til å lede våre prosjekter, og som kan være med på å forme og strukturere bedriften vår for videre vekst. Du vil bidra til å finne de mest innovative løsningene for å effektivisere driften både inne på kontoret og ute på prosjektene. Dette gir deg muligheten til og involvere deg i mange forskjellige oppgaver utover det å være prosjektleder og gi deg en unik mulighet for videreutvikling. 

Dine Ansvarsområder:

Som prosjektleder vil du ha en sentral rolle i å lede både pågående og nye prosjekter. Du vil være ansvarlig for å sikre at prosjektene gjennomføres effektivt, i tråd med kundens forventninger og våre kvalitetsstandarder. I tillegg vil du være med på å utvikle og implementere systemer og prosesser som bidrar til økt effektivitet og kundetilfredshet. 

Kvalifikasjoner:

 • Fagskole eller ingeniørutdanning innen VVS eller KEM, relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Erfaring som prosjektleder, gjerne fra rørleggerbransjen.
 • Strukturert og løsningsorientert tilnærming til oppgaver.
 • Evne til å jobbe i et høyt tempo og håndtere ansvar med et smil.
 • Kreativ tankegang og evne til å finne innovative løsninger.
 • Har god datakunnskap og mestrer digitale verktøy.
 • Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig 

Hvorfor Velge Oss:

Vi tilbyr en spennende mulighet til å være med på å bygge opp og forme fremtiden til vår rørleggerbedrift. Du vil få muligheten til å jobbe i et dynamisk miljø med dedikerte kollegaer og spennende prosjekter. Vi verdsetter våre ansatte og legger til rette for personlig og faglig utvikling. Vi skiller oss ut ved at vi selv har kompetansen og prosjekterer våre egne prosjekter ved hjelp av Building Information Modeling (BIM), noe som sikrer høyere nøyaktighet, effektivitet og samarbeid i alle faser av byggeprosjekter. Dette letter jobben både for prosjektleder og våre utførende rørleggere da de største utfordringene allerede er løst i modellen. BIM gir en detaljert visualisering av prosjektet, noe som hjelper prosjektlederen med å planlegge og styre ulike aspekter mer effektivt som for eksempel innkjøp og ressursplanlegging. Vi prioriterer å skape en effektiv arbeidshverdag for våre ansatte ved kontinuerlig å investere i de nyeste verktøyene og metodene slik at de kan yte sitt beste, og for å ivareta helse og sikkerhet. Dette sikrer at du alltid har det du trenger for å utføre jobben din på best mulig måte. Hos oss er et godt arbeidsmiljø ikke bare et mål, det er en grunnleggende verdi. Vi tror at trivsel på jobben er nøkkelen til suksess, og vi jobber aktivt for å skape et støttende og positivt miljø der alle ansatte føler seg verdsatt. 

For å gjøre dette har vi blant annet:

 • Årlige firmaturer av høy standard hvor det er fokus på det sosiale og knytte tettere bånd mellom kollegaer.
 • Teambuildings aktiviteter.
 • Ukentlig felles trening med vår egen personlige trener, dette er både bra for helsen og humøret samtidig som det øker prestasjonsnivå på jobb.
 • Har humor i hverdagen.
 • Månedlig driftsmøter med mini konkurranser.
 • Deltar på seminarer, messer og andre spontane sosiale aktiviteter.

Slik Søker Du:

Vi har for mange spennende ideer og planer for fremtiden til å nevne her, så for å få en bedre forståelse anbefaler vi at vi tar en uformell prat, ring gjerne Espen på tlf: 938 43 733 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Send din søknad og CV til espen@aaulie.no, vi ser frem til å høre fra deg og ønsker velkommen til en spennende reise sammen! Bli med på laget og ta styringen i en rørleggerbedrift i vekst – din mulighet er her!

Om arbeidsgiveren

A. Aulie AS har siden 1960 tallet vært en solid rørentreprenør på Romerike og har utført utallige prosjekter opp igjennom årene. Vi er en fremoverlent rørleggerbedrift med stolte tradisjoner, og nå står vi foran spennende vekstmuligheter. Vi leverer høykvalitets rørleggertjenester innenfor sanitær-, varme-, kjøle- og sprinkleranlegg, og har et sterkt fokus på yrkesstolthet, kompetanse og digitalisering. Vi har en unik BIM kompetanse som vi stadig utvikler til vår egen fordel. Vi har i dag 9 ansatte hvorav 2 er lærlinger, men har planer om å øke både antall ansatte og omsetning for å ivareta vår eksisterende kundebase på best mulig måte, samtidig som vi ser at vi har mulighet til å ta en ennå større markedsandel. Kundebasen vår er hovedsakelig entreprenører og bedrifter, men vi har også privatkunder. Fordelingen av disse er 80 % B2B og 20 % privatkunder. Vårt satsningsområde er B2B og serviceavtaler innenfor sanitær- varme-, kjøle- og sprinkleranlegg. De siste 10 årene har vi blant annet levert prosjekter som leilighetsblokker, skoler, idrettshaller og hotell.

Powered by Labrador CMS