Spennende muligheter i Haaland AS

Vi kan gi deg et faglig interessant miljø med kolleger innen alle tekniske disipliner.

Stillingsinformasjon

Er du utdannet innen vvs, elektro, automasjon eller ventilasjon bør du sjekke ut hvilke muligheter som vi kan tilby.

Haaland AS er i rivende utvikling og har vunnet mange kontrakter som vil gå over mange år fremover. Siden konsernet også driver med eiendomsutvikling, har vi mange spennende prosjekter vi skal sette i gang med så her er det bare å være med på utviklingen av nord.

Mo i Rana:

Bodø

Fauske

Mosjøen

Gardemoen

Haaland er en teknisk totalleverandør med kontorer i Bodø, Mo i Rana, Mosjøen, Fauske og Gardemoen. Vi vektlegger profesjonell service og god kommunikasjon med våre kunder i bedrifts og privatmarkedet. Hos oss kan du gjennom ett kontaktpunkt, få en komplett leveranse av alle tekniske fag. Konsernet sysselsetter 260 ansatte og er på vei mot 300. Selskapene jobber aktivt med sin rekrutteringsstrategi og vi har en stor andel lærlinger hos oss hvert år.

Haaland har bidratt til flere nyetableringer, vi er en støttespiller for kultur og idrett og har en egen bedriftsidretts-turnering: Haaland Cup i regi av vårt eget bedriftsidrettslag. Cupen er en av landets største turneringer i sitt slag. Vår ambisjon er å være positive, løsningsorienterte og seriøse. Vi skal være en god plass å være ansatt, en god plass å være kunde.

Mer info om

Hjemmeside: https://haaland.no/

Facebook: https://www.facebook.com/Haaland.no

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/haaland/posts/?feedView=all

Powered by Labrador CMS