Servicetekniker

Vil du være først og fremst i felten som vår nye servicetekniker innen inneklima?

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: GK
  • Stillingstittel: Servicetekniker
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Troms og Finnmark
  • Søknadsfrist: 18.05.2021
  • Nettside: www.gk.no/

Hvis du ønsker å jobbe i et fremoverlent selskap med store ambisjoner både for de ansatte og for kunden, og i et selskap der du selv har store utviklingsmuligheter, da er dette jobben for deg!

Hos oss på serviceavdelingen i Tromsø er vi per i dag 19 dyktige medarbeidere på avdelingen hvor markedsområdet vårt er Troms og Finnmark. Vi vektlegger godt arbeidsmiljø som spiller sammen på tvers av fagområder. Her vil du ha gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du kan være først og fremst i felten. Vi er opptatt av at alle er involvert, og det handler om å både få og ta ansvar. I GK er det høyt under taket, og du er tett på der det skjer med nærhet til beslutningene.

Du vil få jobbe på større og mindre oppdrag, få faglige utfordringer og jobbe med innovative og bærekraftige oppgaver. Vi søker etter en person som skal bistå våre kunder med service og vedlikehold av klimaanlegg, foreslå og gjennomføre systemforbedringer på bakgrunn av økt energieffektivitet. Den vi søker må ha et ønske om å ta ansvar og være engasjert i kundens behov. Hos oss er mulighetene mange. Vi er i sterk utvikling, og vi vil ha med deg på laget.

Du har gjerne bakgrunn fra ventilasjonsmotasje, byggautomasjon/elektro, kjøling/rør eller mekanisk service på ventilsjonssystemer. Om DU som person er utadvendt og serviceinnstilt ser vi fram til å motta din søknad.

GK vil gi deg muligheter som gjør DEG bedre. Vi kan lykkes sammen, for blir du bedre, blir vi som selskap bedre. Hvis du vil være i et fremtidsrettet selskap hvor ditt håndverk teller, da er kanskje GK ditt neste steg?

Powered by Labrador CMS