Serviceingeniør Byggautomasjon

Vil du jobbe med fremtidens løsninger innen byggautomasjon?

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: GK Inneklima
  • Stillingstittel: Serviceingeniøt Byggautomasjon
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: GK Inneklima Drammen
  • Søknadsfrist: 17.01.21
  • Nettside: https://www.gk.no/

Vi søker nå etter Serviceingeniør til vår byggautomasjonsavdeling Sør, med kontorsted Drammen. I dag består avdelingen av 18 engasjerte medarbeidere som jobber med byggautomasjon

Har du lyst til å få bygg til å fungere optimalt ved at de beste energiløsningene snakker sammen? Liker du den herlige kombinasjonen av å ligge langt fremme på innovasjon og utvikling av digitale tjenester og samtidig være stor og solid? Det får du hos oss.

GK har de siste årene utviklet vår skybaserte plattform GK Cloud. GK Cloud er i dag installert på 500 bygg, og vi har flere spennende og store prosjekter foran oss, blant annet levering av GK Cloud til alle Statsbygg sine eiendommer. GK Cloud er en plattform for å samle alle data og alle bygg i et felles system.

I GK legger vi vekt på en helhetlig teknisk vurdering og dine arbeidsoppgaver vil være tverrfaglige med fokus på de mest energiriktige løsninger i bygg. Er du en dyktig serviceingeniør innen vårt fag Byggautomasjon, med stor drivkraft og et ønske om å utvikles fortløpende? Vil du jobbe for en avdeling der du gis ansvar og tillit, der akkurat du er viktigst, og blir en del av et dyktig team som spiller hverandre gode? Da er det deg vi leter etter. Søk allerede i dag! Vi kaller inn til intervju fortløpende.

Både nyutdannede og de med erfaring oppfordres til å søke. Det viktigste for oss er at du har driv, har gode evner innen automasjon/programmering og vil være med å utvikle vårt byggautomasjonsmiljø videre.

Powered by Labrador CMS