Senior Elkraftingeniør - Remote

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Rejlers AS
  • Stillingstittel: Senior Elkraftingeniør
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: Snarest

Er du en erfaren Elkraftingeniør med en lidenskap for innovasjon og AI? Ønsker du å være med å forme fremtidens energisystemer fra komforten av ditt eget hjem? Da har vi den perfekte muligheten for deg hos Rejlers Norge!

Vi ønsker å invitere Elkraftingeniører med erfaring innen Sub og Kraftstasjoner til å utforske de spennende mulighetene som venter i Rejlers Norge. I vår Energy-divisjon har vi spesialisert oss på utredning, planlegging, prosjektering og dokumentasjon av elkraftanlegg og elforsyningssystemer. Gjennom vår omfattende erfaring innen transmisjon og distribusjon av elkraft, bistår vi våre kunder med ulike oppgaver, inkludert utredning, analyse, beregning, prosjektering og dokumentasjon av anlegg. I Rejlers finner vi innovative, effektive og bærekraftige løsninger for kundene våre, enten det er bedrifter, myndigheter eller organisasjoner som blir stilt til ansvar i det grønne skiftet. Skap fremtidens energisystemer sammen med Rejlers.

Utforsk dine muligheter hos oss:

Som en del av Energy-divisjonen vil du være med på å forme fremtidens kraftsystemer! Du får jobbe med alt fra utredning og planlegging til prosjektering og dokumentasjon av elkraftanlegg og elforsyningssystemer. Prosjektene våre dekker både transmisjon og distribusjon av elkraft, og vi støtter våre kunder med alt fra analyse og beregning til prosjektering og dokumentasjon. Hos Rejlers er vi lidenskapelig opptatt av å finne innovative, effektive og bærekraftige løsninger som driver det grønne skiftet fremover. KAI er vår hybrid konsulent som anvender ML og NLP til å prosjektere framtidens energisystem. Vi søker deg som er nysgjerrig på dette og som vil være med å utvikle løsninger og konsepter for et mer teknologisk energisystem. Vi er først med dette og det skal vi fortsette å være.

Powered by Labrador CMS