Enwa. Photo by Morten Rakke
Enwa. Photo by Morten Rakke

Rent vann er avgjørende for oss alle, vil du være med å gjøre en forskjell?

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: ENWA Support AS
  • Stillingstittel: Key Account Manager
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Nordre Kullerød 93241 SANDEFJORD
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Nettside: https://enwavannbehandling.no/

Vann er en av verdens viktigste ressurser
– og vil alltid være avgjørende for menneskers liv, velferd og økonomi

Trygt drikkevann, rent prosessvann, korrosjonsbeskyttelse og energieffektivitet i varme- og kjøleanlegg er noen av områdene hvor vår kompetanse, produkter og løsninger tilfører kunden verdi.

Vi er også service entreprenør på varme- og kjøleanlegg og driver med utstakt service på alle våre produkter. Vi utfører risikovurdering av bygg, tilstandskontroll og optimalisering av varme- og kjøleanlegg.

For å kunne betjene nye og eksisterende kunder i et stadig voksende marked søker vi nå:

Key Account Manager

Som Key Account Manager hos oss vil du få et stort handlingsrom. Her er det korte beslutningsveier, et godt kollegialt miljø og et sterkt ønske om å lykkes sammen.

Stillingen vil rapportere til Salgssjef.

Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

Vi søker deg som trives med å etablere og vedlikeholde gode kunderelasjoner samt opprettholde og videreføre god kontakt med leverandører og samarbeidspartnere.

Sammen med salgssjef vil du utarbeide salgsbudsjett iht bedriftens målsetninger, ambisjoner og strategi samt initiere og gjennomføre markedsundersøkelser. Du bidrar til optimal digitalisering av kommunikasjon mot kunder og implementerer rapporteringsrutiner som gir god oversikt over selskapet kundeaktiviteter. Du vil også bistå i salg og markedsarbeidet, herunder ansvar for markedsanalyser og tiltak for å bedre bedriftens posisjon.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi søker deg med teknisk forståelse og gjerne relevant utdannelse på fag- eller høyskolenivå. Du har salgserfaring fra tilsvarende virksomhet eller innen leverandørleddet til VVS- eller rådgiver bransjen. Du evner å arbeide selvstendig og jobber mot klart definerte mål. Har du god forretnings- og markedsforståelse, gode IT-kunnskaper og god erfaring i bruk av CRM og ERP løsninger, samt god innsikt i den teknologiske utviklingen vil du kunne bidra til å effektivisere virksomheten vår. Gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper:

Vi ønsker deg som er utadvendt, dyktig til å skape tillitt og bygge relasjoner. Du liker å være operativ og aktiv ute i markedet og er en utpreget lagspiller. Du er proaktiv, sørger for å holde deg oppdatert på markedet og utviklingen i bransjen, og liker å utfordre og kunne se nye strategiske muligheter.

Enwa Support AS tilbyr en sentral og spennende stilling med mulighet for faglig og personlig utvikling i et godt arbeidsmiljø med faglig dyktige kollegaer. Det er korte beslutningsveier hos oss, og du vil få store påvirkningsmuligheter, både i din avdelingen og i selskapet for øvrig. Det tilbys konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.

Innkomne søknader vil bli behandlet fortløpende.

For mer informasjon om selskapet, se https://enwavannbehandling.no eller kontakt våre rådgivere i Skagerak Consulting ved Finn M. Lauvli 990 32 220 eller

Cathrine Svendsen tlf. 926 06 610

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen

Om arbeidsgiver

ENWA Support AS er leverandør og servicepartner innen vannbehandlingsutstyr i VVS-bransjen. Våre produkter bidrar hver dag til forbedret vannkvalitet i varme, kjøle og drikkevannsanlegg. Vi har 25 motiverte ansatte og omsetter for ca. 50 MNOK. Energi og Vann er den største divisjonen i Enwa konsernet og består av selskapene Enwa PMI AS og Enwa Support AS. Vi er stolte av å ha et godt og velfungerende arbeidsmiljø, der engasjerte og dyktige ansatte hver dag gjør bedriften til et godt sted å jobbe.

Powered by Labrador CMS