Prosjektutvikler

Ønsker du å utvikle de beste og mest energieffektive løsningene for fremtidens bygg?

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: GK Inneklima
  • Stillingstittel: Prosjektutvikler
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Baard Iversens veg 7, 7037 Trondheim, Norge
  • Søknadsfrist: 27.01.2021
  • Nettside: http://www.gk.no

Vil du skape fremtidens bærekraftige løsninger?

GK Inneklima Region Nord er i vekst og skal levere spennende prosjekt i tiden fremover. Vi søker derfor etter en dyktig prosjektutvikler/ prosjekterings-ingeniør for ventilasjonsfaget som kan delta i et tverrfaglig kompetent team av prosjektingeniører og prosjektledere.

GK i Trondheim og Region Nord, er i dag representert med fagene ventilasjon, automasjon, kulde, rør og elektro.

En vesentlig del av vår portefølje er plassert i samspillsprosjekter og i tillegg har vi portefølje innen rene totalentrepriser for kontor-, idretts-, nærings- og leilighetsbygg.

I GK legger vi vekt på en helhetlig teknisk vurdering og dine arbeidsoppgaver vil være tverrfaglige, med søkelys på dagens utfordringer i byggebransjen. Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst med gode kommunikasjonsevner, har VVS-kompetanse og vil jobbe for et bærekraftig samfunn for generasjoner.

Du har god markedsinnsikt og er over middels interessert i å holde deg oppdatert på ny kunnskap om totaltekniske energiløsninger i bygg. Evner du å bygge tillit og gode relasjoner til ulike aktører, samtidig som du også besitter en faglig tyngde og forstår helheten av en totalteknisk leveranse, så er dette stillingen for deg. Har du lengre erfaring innen rådgivning, prosjekteringsledelse og salg så passer du som prosjektutvikler i GK. Du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, og støtter andre for å nå felles mål.

Powered by Labrador CMS