Prosjektrådgiver energioptimalisering + Junior/Trainee

Vi trenger flere nerder på laget, og vi vil ha med deg som er over snittet datainteressert og synes algoritmer er sexy. Du kan noe om energieffektivisering og har gjerne jobbet som automatiker innenfor HVAC.

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: ClevAir
  • Antall stillinger: 3
  • Stillingstittel: Prosjektrådgiver energioptimalisering + Junior/Trainee
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Stavanger
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Nettside: www.clevair.io

ClevAir ble kåret til topp byggteknologi selskap i Europa i desember 2020, og vant BUITLTWORLD`s Best Building Technology Award. Vi er plattformen som gjør bygg selvtenkende. VI kan ta hvilket som helst bygg å få det til å forstå hvilket vær som kommer, hvordan det bør forberede seg på varme, kjøling og ventilasjon samt fortløpende optimalisering. Spennende?

Har du vært hands-on på automasjon i bygninger, feilsøkt ventilasjon, varme og kjøling samt sett på energioptimaliseringen? Er du kjent med Bacnet, modbus, SD-anlegg? Kanskje har du har gjort flere energi optimaliseringsprosjekter på små og store bygg.

Vi er mer opptatt av hvilken erfaring du har og hva du får til, enn hvilken utdannelse du har. Vi ønsker deg som kjenner deg igjen i det vi søker. Du som ønsker å jobbe med oss i nerdehimmelen, i et internasjonalt miljø med eksperter som jobber langt ned på protokollnivå til det mest avanserte på skytjenester og kunstig intelligens.

Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Vi oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke på stillingen uansett kjønn, etnisitet, alder, funksjonshemming og seksuell orientering.

Er du generasjon Z? Vi er også på jakt etter en junior/trainee- prosjektrådgiver. Finner du annonsen spennende - ikke nøl med å søke.

Powered by Labrador CMS