Prosjektleder vedlikehold VVS

Søknadsfrist: 06.10.2024

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: OBOS Eiendom
  • Stillingstittel: Prosjektleder vedlikehold VVS
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: 06.10.2024

OBOS Eiendom er en ledende aktør innen byutvikling og eiendomsforvaltning, med sterkt fokus på bærekraft, kundetilfredshet og innovasjon. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye og fremtidsrettede måter å skape verdier på, for både våre kunder og samfunnet som helhet. Nå søker vi en kunnskapsrik, kundevennlig, innovativ og fremtidsrettet prosjektleder med VVS-kompetanse som kan bidra til verdiskapning og utvikling av vår eiendomsportefølje. Kan dette være deg?

OBOS Eiendom har en mangfoldig eiendomsportefølje som spenner fra Construction City, som vil være arbeidsplassen til 4500 mennesker, til din lokale matbutikk. Totalt omfatter porteføljen vår ca. 700 000 kvadratmeter fordelt på omtrent 70 eiendommer. Dette gir en variert arbeidshverdag med et bredt spekter av kunder og leverandører, og også utfordringer.

Vedlikeholdsavdelingen i OBOS Eiendom er en prosjektlederavdeling som håndterer prosjekter innen vedlikehold, rehabilitering, energieffektivisering og ombygging i vår egen eiendomsportefølje. Hos oss vil du få bryne deg på en rekke ulike utfordringer, alltid med tillit og støtte fra dyktige kollegaer. Vi er en relativt liten, men effektiv avdeling som drar god nytte av å være en del av et stort kompetansehus innen eiendom og prosjekt. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor det ofte skjer hyggelige ting, og vi tilbyr fleksible løsninger for gjennomføring av arbeidshverdagen, samtidig som vi tror at det er når vi møtes på kontoret at store ting utvikler seg! 

Powered by Labrador CMS