Prosjektleder Ventilasjon

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Klimaservice AS
  • Stillingstittel: Prosjektleder
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Tromsø
  • Søknadsfrist: Snarest.
  • Nettside: klimaservice.as

Vi søker etter 2 prosjektledere. Lokalisert på Setermoen og i Tromsø.

Du vil i egne prosjekter ha hovedansvaret for gjennomføring, herunder ansvar for fremdrift, økonomi, innkjøp, kvalitet og HMS. Du skal lede og engasjere medarbeiderne, følge opp kunder, leverandører og underleverandører. Du vil jobbe tett med våre andre prosjektledere og i vårt totaltekniske samarbeid i Totalteq AS.

Du har erfaring fra ledelse og gjennomføring av prosjekter, gjerne med fagbrev innenfor byggeriet i bunn. Du har høyere teknisk utdanning (høyskole/ingeniør/teknisk fagskole), eventuelt kan lang erfaring kompensere for manglende formell utdanning.

Om deg

Som ansatt og kollega er du faglig dyktig, engasjert og har god evne til problemløsning. Du samarbeider godt, og jobber strukturert og målrettet på lag med kollegaer og eksterne aktører. Du liker å utvikle deg faglig og bidra til å løfte oss fremover. Av natur er du positiv innstilt og ønsker en hverdag hvor du ser frem til å gå på jobb. Vårt arbeidsspråk er norsk, og du må beherske norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger. Vi har et bredt fagmiljø, og du vil få en hverdag med spennende utfordringer og muligheter i en virksomhet fylt med stort engasjement og utviklingsvilje. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø, med arbeidere som hver dag bidrar til trivsel og arbeidsglede.

Om arbeidsgiveren

Klimaservice AS er et ingeniør- og entreprenørfirma innenfor luftbehandling/ventilasjonsteknikk samt kobber- og blikkenslagerfaget. Vi er lokalisert på Setermoen og Tromsø

Vi har vært stolt leverandør av ventilasjonsanlegg og varmesentraler siden 1986. Klimaservice leverer komplette ventilasjonssystemer fra noen få til flere tusen m³ luft, kjøleanlegg samt utfører oppdrag innen kobber- og blikkenslagerfaget. I tillegg til montering av anlegg tilbyr også selskapet service på installert ventilasjonsanlegg.

Spørsmål om stillingen

Terje Johansen
Daglig leder
Mobil 41 92 81 89

Powered by Labrador CMS