Ønsker du å utvikle deg innen ITB og Prosjektleder Tekniske fag i Drammen?

Søknadsfrist: 10.07.2024

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: HRP AS
  • Stillingstittel: ITB og Teknisk prosjektleder
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: 10.07.2024

I HRP er vi opptatt av å møte morgendagens utfordringer, bistå våre kunder med den ekspertisen de etterspør og være en ledende samfunnsbygger. Selskapet går gjerne nye veier for å sikre de beste løsningene og har et særskilt fokus på å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe med prosjekter fra tidlig utredningsfase og lede prosjektene gjennom alle faser. Med godt over 1000 byggeprosjekter i året, vil det aldri vært tomt for prosjekter, utfordringer og muligheten til å lære.

Vi erkjenner at utvikling skjer der det ikke bare tenkes, men gjøres annerledes. Dette påvirker også utviklingen i selskapets avdelinger. Som en av Norges viktigste samfunnsbyggere, har vi et økt antall prosjekter og ser derfor etter Prosjektleder tekniske fag, med fokus på Integrerte tekniske bygningsinstallasjoner (ITB).

Om Digitalisering og teknisk ledelse:

I HRP har vi siden 2017 har hatt et sterkt fokus på utvikling av ITB-rollene iht. NS3935 og prosjekt- og byggeledelse for tekniske fag. I dag er vi det ledende miljøet i Norge innen nettopp dette og har klare målsetninger om det skal fortsette å være slik i fremtiden. Digitalisering og teknisk ledelse som du søker deg til, er i dag sammensatt av flere titalls ingeniører med forskjellig bakgrunn. Dette har skapt et unikt miljø for teknisk ledelse, som har sin faglige tyngde innen automasjon, energi, VVS og elektro.Avdelingen i Drammen har kontorsted i nye Spor X like ved togstasjonen, og ser etter deg som er en engasjert og målrettet prosjektleder med teknisk forståelse. En som vil være med å videreutvikle det gode miljøet vi allerede har i dag. En som vil være del av en bransjeledende aktør innenfor teknisk rådgivning. Du er en god nettverksbygger, som er godt kjent med bransjen, villig til å lære og utvikle deg i takt med selskapet.

Digitalisering og teknisk ledelse teller i dag rundt 80 medarbeidere som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter, og hvor ambisiøse fagfolk og ledere jobber tett sammen for å bygge selskap, forretning og kultur.

Powered by Labrador CMS