Muligens den beste tekniker-jobben i Norge! (Trondheim)

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Daikin
  • Stillingstittel: Servicetekniker
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Trondheim
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Nettside: industri.daikin.no

Dette er muligens den beste Servicetekniker-jobben i Norge. Her kan du bli en del av en arbeidsplass med meget godt sosialt samhold. Kulturen her er preget av hjelpsomhet, samarbeid og god høyde under taket. Vi skal spille hverandre gode for å skape den beste opplevelsen for våre kunder.

Nå ser vi etter 1 servicetekniker til Trondheim og omegn.

Hva kan vi tilby deg?

En spennende stilling hos verdens største produsent og utvikler av varmepumper. På denne arbeidsplassen er det gode utviklingsmuligheter. Her får du en utfordrende og variert hverdag, omringet av engasjerte og dyktige kolleger med høy kompetanse. Nærmeste leder har en empatisk lederstil og latteren sitter løst i avdelingen. Du får en egen firmabil. Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, samt god fastlønn og overtid + avspasering.

Hva gjør teknikerne?

Som Servicetekniker hos oss så er du ansvarlig for å koordinere din egen hverdag. Du skal jobbe mye selvstendig og er derfor ansvarlig for bestilling av materiell, og ferdigstilling av ordre. Her skal du utføre igangkjøring, feilsøking, reparasjon og service på Daikin industrimaskiner. Kundekontakt vil være en stor del av din hverdag, og det er viktig at du representerer Daikin på en god måte.

Hvem ser vi etter?

En som kan jobbe selvstendig og er en omgjengelig type som kan yte god kundeservice. Fagbrev og 2+ års erfaring er ønskelig. Erfaring kan veie opp for manglene utdannelse. F-gass klasse 1 er et krav. Om du har erfaring med CO2 eller VRV-systemer så er det et pluss. Førerkort klasse B er nødvendig for å komme seg til og fra oppdrag.

Verdier og visjon

Er å skape et miljø uten hensyn til kjønn, nasjonalitet, alder eller stilling der hver enkelt kan jobbe med entusiasme, mål og oppleve vekst gjennom sine evner. Våre verdier er Åpenhet og Rettferdighet.

Om oss

Daikin Airconditioning Norway AS er importør av airconditioning og varmepumper til privatboliger, næringsbygg, industri, marine, offshore og teknisk kjøling. Daikin Norway importerer og selger produkter til et landsdekkende forhandlernett.

Powered by Labrador CMS