Lyst til å være med på en grønn energi-reise?

Frist: Snarest

Stillingsinformasjon

 • Arbeidsgiver: El-Bjørn
 • Stillingstittel: Prosjektleder
 • Ansettelsesform: Fast
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Nettside: elbjorn.com

Prosjektleder Epole

El-Bjørn ser etter deg som ønsker å være med på en grønn energi-reise. Vi skal påvirke, drive omstilling, sette nye standarder og ta byggebransjens energiomstilling og klimaarbeid til et nytt nivå. I den nye stillingen som prosjektleder vil du hjelpe oss med å ta neste steg.

Forretningsområdet ePOLE tilbyr energiløsninger og -tjenester til bygg- og anleggssektorens aktører. Vårt mål er å være en langsiktig partner for bransjens omstillingsarbeid mot en klimanøytral byggesektor.

Oppgaver

Som prosjektleder er du ansvarlig for hele prosessen, fra salg til gjennomførte prosjekter. Du vil få en fleksibel rolle som innebærer både teoretisk og praktisk arbeid. Arbeidsdagen vil inneholde kundebesøk, planlegging, beregning og tilbudsarbeid. Videre jobber du med prosjektledelse, driftsansvar og support for våre tjenester i tett samarbeid med både kunden og våre partnere.

I våre kundeprosjekter har du det overordnede ansvaret. Du jobber proaktivt for det beste sluttresultatet og høy kundetilfredshet. Det betyr at du er aktivt tilstede ved innstallasjon og oppstart, og ved nødvendig oppfølging. Du bidrar også i vårt arbeid med utvikling av standardiserte arbeidsmetoder på området.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som drives av å levere på et høyt nivå. Du brenner for å utvikle og sette nye standarder på energiområdet for å imøtekomme vår tids endrende og stadig økende energikrav.

Du trives med å jobbe tett med både kunder og kollegaer. Gode samarbeidsevner og et stort kundefokus verdsettes høyt.

I arbeidet ditt er du selvgående, ansvarlig og vant til å jobbe proaktivt med en genuin kvalitetstankegang.

Vi ønsker at du har relevant utdanning, men det er ikke et krav. Teoretisk og praktisk erfaring innen midlertidige varme og klima løsninger, eller fra lignende bransjer, kan veie opp for manglende utdannelse. Har du erfaring innen VVS eller HVAC er det en fordel.

Vi tilbyr

 • Bransjeledende kvalitetsprodukter
 • Viktig posisjon i et selskap i vekst
 • En arbeidsplass hvor det satses på medarbeidere faglig og sosialt
 • Godt arbeidsmiljø med kompente kollegaer
 • Varierte oppgaver med stor mulighet for påvirkning
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet for firmabil
 • God pensjonsordninger og forsikringsavtale

Søknad

Du ønskes velkommen inn i et markedsledende selskap som opererer i en bransje i stadig endring. Sammen oppnår vi gode resultater der våre verdier Teamwork, Commitment, Quality og Responsibility fører oss videre i både utviklingen av ansatte og selskapet.

Ønsker du å være med på vår reise i rollen som prosjektleder i forretningsområdet Energi?

Vi vurderer søknader fortløpende.

Hvis du har spørsmål angående stillingen, er du velkommen til å kontakte:

Om arbeidsgiveren

‘’El-Bjørn AS er et selskap i bygg og elektrobransjen. Under varemerket "El-Bjørn" utvikler, produserer og markedsfører vi helhetsløsninger for strømdistribusjon, belysning og klimakontroll i midlertidige installasjoner. El-Bjørn er også ledende leverandør av strømsøyler for småbåthavner, marinaer og campingplasser. I tillegg til egne produkter representerer El-Bjørn ledende produsenter av annet provisorisk elektromateriell. Våre kunder er primært innenfor utleieselskaper, entreprenører, industri, skipsverft, e-verk, olje/offshore, elektroentreprenører, grossister og bryggeprodusenter. El-Bjørn AS har kontor i Smalvollveien i Oslo, og hovedkontor, produksjon og lager i Anderstorp i Sverige.Etter mer enn 60 år med innovasjoner, hardt arbeid og god lagbygging står El-Bjørn sterkt, samtidig som vi er nysgjerrige på fremtiden. Hele Norden er vårt hjemmemarked og vi har også lykkes godt andre steder i Europa. Det er vi som setter standarden i bransjen, og det skal vi fortsette med.For oss handler innovasjon om mer enn produkter. Det handler også om å utvikle vår måte å arbeide på og at vi utvikler oss som mennesker. Produkter, prosesser og personer.El-Bjørn er sterke på produktutvikling og vi ligger spesielt langt fremme innen bærekraft og energibesparelser. Disse spørsmålene får stadig større betydning, så det lønner seg å ligge i forkant.’’

Powered by Labrador CMS