Leder Tekniske anlegg

Leder tekniske anlegg har ansvar for å sikre best mulig overgang fra prosjekt til drift med færrest mulige feil på tekniske anlegg og installasjoner - og med løsninger som står seg over tid.

Om selskapet

Mustad eiendom er et familieeid selskap med 150 års historie på Lilleaker. Vi har et lokalt engasjement for en langsiktig og bærekraftig utvikling av området vi eier mellom Lilleaker og Lysaker. I det daglige er vi et vertskap for over 300 virksomheter fordelt på 330.000 m2, herunder CC vest og flere store norske og internasjonale bedrifter. Årlig har området ca. 4.3 millioner besøkende. Lilleakerbyen er et ambisiøst byutviklingsprosjekt på størrelse med hele Bjørvika som nå er under planlegging.

Om jobben

Leder tekniske anlegg har ansvar for å sikre best mulig overgang fra prosjekt til drift med færrest mulige feil på tekniske anlegg og installasjoner - og med løsninger som står seg over tid. Leder tekniske anlegg rapporterer til Direktør for eiendomsdrift og har som primæroppgave å yte teknisk større til driftsansvarlige og prosjektleder for å sørge for optimal teknisk drift. Du har ansvar for å ivareta eksterne driftsavtaler, tekniske vedlikeholdstiltak og er ansvarlig for termisk energiforsyning med er overordnet ansvar for ENØK i selskapet.

Spørsmål om stillingen?

  • Søknadsfrist: 08.01.2020
  • Arbeidssted: Mustad Eiendom
  • Kontaktperson: Trygve Rastad
  • Type stilling: Heltid
  • Stillingstittel: Leder Tekniske anlegg
  • Telefon: 996 09 086
  • E-post: [email protected]

I større prosjekter ivaretar du byggherrerollen mot prosjektering ved å styre valg av best mulig tekniske løsninger. Du får deretter ansvar for å overta og følge opp tekniske anlegg i garantiperioden. Du vil samtidig delta i strategiske valg knyttet til tekniske løsninger i utviklingen av Lilleakerbyen, herunder bl.a. etablering av egne anlegg.

Vi søker kandidater med teknisk fagskole med solid praktisk erfaring, evt. En operativ ingeniør. Du har minimum 10 års arbeidserfaring og solid tverrfaglig teknisk kompetanse, og gjerne spisskompetanse innen vannbårne energianlegg.

Interesse og kompetanse innen ENØK, automasjon, ny teknologi og IT er en forutsetning for å lykkes.

Vi søker en ansvarsbevisst, systematisk og strukturert kollega med stor arbeidskapasitet som evner å ha mange baller i luften på samme tid. Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner med både interne og eksterne ressurser. Du har et forretningsmessig helhetsblikk, og evner å tenke langsiktig med interesse for bærekraftige løsninger - og du tør å utfordre.

Vi forventer at du bidrar med initiativ og nysgjerrighet, gjennomføringsevne, faglig styrke og serviceinstilling og at du identifiserer deg med våre verdier - Modig - Engasjert - Ansvarlig - Sammen.

Synes du dette høres spennende ut, ønsker du at flere opplysninger om stillingen kan du kontakte Trygve Rastad i Amrop Delphi, tlf: 996 09 086.

Søknad med CV merket A002887 sendes [email protected] Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.