Inneselger Geberit

Søknadsfrist: 21. august

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Geberit
  • Stillingstittel: Inneselger
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Lørenskog
  • Søknadsfrist: 21. august
  • Nettside: http://www.geberit.no/

Ønsker du å jobbe i et selskap som er europeisk markedsleder og som setter standarden i sin bransje?

Med høy innovasjonsgrad og fokus på kundeopplevet kvalitet er Geberit AS markedsledende leverandør av baderomsløsninger i Norge. Våre produkter spenner fra rørsystemer bak veggen til porselen, dusj og møbler foran veggen – et komplett baderom.

Geberit Norge utvider sin avdeling for innesalg og logistikk, og søker nå deg som ønsker å bidra til en opplevd god og lønnsom kundeservice fra A – Å i rollen som inneselger.

Ditt hovedansvar vil være å besvare henvendelser fra kunder knyttet til VVS, og du vil jobbe sammen i et team med 6 andre for å gi kundene og selgerne ute på veien den beste servicen og rådgivningen. Kundene du har kontakt med er både proffkunder og sluttbrukere av Geberits løsninger.

Om du har bakgrunn fra VVS eller nærliggende bransjer, og i tillegg har erfaring fra bruk av et større ERP-system ønsker vi gjerne at du leser videre.

Som Inneselger hos oss vil arbeidsoppgavene dine være;

- Besvare henvendelser på mail og telefon fra kunder og selgere knyttet til vvs-relaterte utfordringer

- Registrere ordre, og oppfølging av disse

- Kunderådgivning

Hvorfor Geberit?

- Geberit er markedsleder i bransjen, og setter standarden med kvalitetsprodukter både foran og bak veggen på baderommet

- Du får en stabil og trygg arbeidsgiver med god økonomi og solide eiere

- Du vil bli en del av et inkluderende og jovialt arbeidsmiljø med kunnskapsrike og humørfylte kolleger som trives sammen både på jobb og i sosiale sammenhenger.

- Arbeidsplassen din vil være på et spennende sted på Lørenskog, med bl.a. SNØ, treningssenter og Lørenskog togstasjon i umiddelbar nærhet. I tillegg til kort vei til togstasjonen har vi gode parkeringsmuligheter om du er avhengig av bil

- Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, personalrabatt på våre produkter og mulighet for kjøp av rabatterte aksjer i morselskapet.

Hvem er du?

- Du har rørfaglig bakgrunn eller tilsvarende annen teknisk erfaring

- Du har erfaring fra bruk av SAP eller eventuelt tilsvarende ERP-system

- Erfaring fra kundebehandling og bruk av telefon og PC som arbeidsverktøy er en fordel

- Du behersker ett av de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk, og kommuniserer godt i møte med både interne og eksterne kunder

Med kunden i fokus er du en utpreget lagspiller som spiller andre gode. Du evner å tenke helhet, og bidrar gjerne utover egne kjerneoppgaver. Du tar ansvar for oppgavene dine, er en pådriver med god arbeidskapasitet og du trives når det er hektisk! Du har et godt utviklet service-gen, noe som vises i din dialog med både kunder og kollegaer.

Videre er det viktig for oss at du er stabil og stødig. Du har en positiv holdning og ser løsninger og muligheter der andre ser problemer og utfordringer. Ikke minst kjenner du deg igjen i våre verdier og anerkjenner viktigheten av disse i arbeidet med våre kunder: ydmykhet, begeistring, evne til fornyelse, lagånd og integritet.

Vi er om lag 50 medarbeidere i Norge som gleder oss til å bli kjent med en ny kollega, og håper at du sender oss en søknad så raskt som mulig.

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt med teamleder Monica Aarseth Revheim på tlf 934 67 839 eller Adecco Select v/Hege Vesterheim på tlf 473 25 136 eller [email protected]

Søknadsfrist snarest

Info om arbeidsgiver;

Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitærprodukter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderomsporselen.

Produksjonsnettverket omfatter 26 produksjonsanlegg. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 50 land og en nettoomsetning på 3,5 milliarder sveitsiske franc i 2021.

For mer informasjon, se www.geberit.no eller www.porsgrundbad.no .

Powered by Labrador CMS