Gruppeleder for Vann og Miljø

Søknadsfrist: 31.07.2024

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Sweco
  • Stillingstittel: Gruppeleder
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: 31.07.2024

I Sweco har vi stolthet av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger, grønn transport, grønn industri og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært og kjært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas ledende ingeniørvirksomhet en ny gruppeleder om bord for å ta del på reisen sammen med landets mest fremadstormende ingeniører.

Sweco Østfold har kontorer i Sarpsborg og i Fredrikstad. I Fredrikstad er vi 18 medarbeider innenfor Byggeteknikk og BIM. I Sarpsborg er vi i 55 medarbeidere innenfor byggeteknikk, geoteknikk, industri, VVS, bygningsfysikk, brannteknikk, vei, VA, miljø og arealplanlegging.

Du vil gjøre en forskjell. Som gruppeleder for Vann og Miljø i Sarpsborg vil du bli en del av Østfolds lederteam og delta aktivt i utvikling og strategisk arbeid. Gruppa til Vann og Miljø består i dag av 15 dedikerte medarbeidere. Vi ser etter deg som har solide lederegenskaper og teft for gode forretninger. Du sørger for at Sweco alltid leverer til avtalt kvalitet til rett tid og kostnad, og du skal bidra til at gruppen tilegner seg nye markedsområder og tilrettelegger for vekst og utvikling.

Du vil utvikle deg. Som person er du en trygg og samlende ledertype som er opptatt av å få til ting sammen med andre. Du fremstår trygg, og støtter og oppmuntrer når ting butter imot. Forretningsutvikling er din greie – du er god på å identifisere og utnytte kommersielle muligheter, og du liker å være aktiv og «på» ut mot markedet. Videre har du en systematisk tilnærming, og du er god på planlegging og prioritering. Om ikke det var nok, liker du å bygge nettverk og utvikle andre gjennom å delegere og veilede.

Powered by Labrador CMS