Er du vår nye prosjektleder/VVS-ingeniør? 

Søknadsfrist: 30.05.2024

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Helgeland Ventilasjon
  • Stillingstittel:  Prosjektleder/VVS-ingeniør
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: 30.05.2024

Vi ser etter en dreven og omgjengelig prosjektleder innen VVS. Kanskje er akkurat du den riktige, og ønsker å bli en del av et utviklende og sammensveiset team hos oss.

Som prosjektleder hos oss har du ansvar for den daglige ledelse og oppfølging av de kontraktsmessige arbeidene i ett eller flere prosjekter. Hovedoppgavene dine blir prosjektgjennomføring, faglig kvalitetssikring, forbedringsarbeid og tilbudsregning.

Vi som jobber i Helgeland ventilasjon AS er løsningsorienterte, arbeidsomme, pålitelige, gode lagspillere og trives både med å jobbe på egenhånd og sammen med andre. Å dele verdier og holdninger til jobben er viktig både for oss og for å ivareta det motiverende arbeidsmiljøet vi har skapt.

Om arbeidsgiver:

Helgeland Ventilasjon as er et ventilasjonsentreprenørselskap etablert i 2013 med tilholdssted på Øya Industriområde i Mosjøen. Vi er 6 ansatte fordelt på administrasjon, prosjektavdeling med blikkenslagerverksted og lager samt serviceavdeling.Vi er en del av konsernet Elektrogruppen, en av landets største private tekniske entreprenører med virksomhet fra Trøndelag i sør til Vesterålen i nord.Samlet i konsernet er vi over 690 ansatte, fordelt på 17 entreprenører. Effektivt tverrfaglig samarbeid og erfaringsutveksling bedriftene imellom gir positive effekter for våre kunder lokalt.

Powered by Labrador CMS