Er du en ambisiøs, sulten og utviklingsorientert leder som ønsker å utvikle deg med oss i det grønne skiftet?

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Novatek A.S.
  • Stillingstittel: Daglig Leder
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Masteveien 101481 HAGAN
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Nettside: http://www.novatek.no/

NOVATEK AS er en av Norges ledende leverandører av miljøteknologi, vannbehandling og spesialkjemikalier med løsninger for det grønne skiftet. Vi er en servicebedrift som er kjent for høy grad av fleksibilitet og tilpasning overfor våre kunder, noe som har resultert i en betydelig kundemasse på ca 750 kunder. Våre produkter og tjenester er høyt etterspurt, og vi opplever en positiv økning i prosjektmarkedet. Nåværende daglig leder går snart av med pensjon. For å være best mulig rustet mot fremtidige vekstmuligheter, søker vi nå etter en ny

Daglig Leder

Hos oss vil du få selvstendige og spennende arbeidsoppgaver, og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil ha en kombinert rolle der prosjektering og leveranser av prosjekter til våre kunder er en viktig del, samtidig som at du skal være daglig leder for medarbeidere, produkter og systemer. Din viktigste oppgave vil være å bidra til den positive utviklingen vi er inne i, og vi håper at det er nettopp dette som trigger deg mest.

Vi har et stort potensial for vekst hos både eksisterende og nye kunder, derfor vil en sentral oppgave være å videreutvikle og etablere gode relasjoner i markedet. I tillegg til gode kunderelasjoner er vi avhengige av gode og langsiktige samarbeid med våre utenlandske leverandører, derfor vil vår nye teknisk sjef også være ansvarlig for oppfølging av leverandørene.

Hvem er vi?

Vi er et lite, men svært kompetent og effektivt team som er vant til å hjelpe og støtte hverandre i en hektisk prosjekthverdag. Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø hvor vi håper at du vil bidra positivt. Hos oss vil du bli en del av en svært engasjert gjeng og et selskap som satser på sine ansatte.

Hvem er du?

Vi tror at det er du som innehar en teknisk bakgrunn innenfor for eksempel kjemi, miljø og vannbehandling, og som er glad i å jobbe strukturert og målrettet mot langsiktige mål som vil både trives og lykkes hos oss.

Høres dette spennende ut? Da håper vi å høre fra deg.

NOVATEK AS har valgt Orion & Partners til å bistå med denne rekrutteringen. Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte Bård Berntsen på 977 57 519 eller Ellen Mathisen på 962 25 390.

Om arbeidsgiver

NOVATEK AS er et ingeniørfirma som arbeider med utvikling, konstruksjon og leveranse av vannbehandling samt rense- og resirkuleringsanlegg. Vi ble grunnlagt i 1989 og har siden levert konsulenttjenester, akkrediterte vannanalyser, anlegg, deler og service til en rekke forskjellige bransjer.

Vi består i dag av en gjeng på 5 ansatte med lang erfaring og stor kompetanse via store prosjekter innen feltet. Vår målsetting har hele tiden vært å finne frem til best tilgjengelig teknologi, både teknisk, økonomisk og miljømessig. For å få til dette er vi avhengig av å ha med oss de beste menneskene på laget.

Vi er eiet av Ernströmgruppen, som er en betydelig aktør innenfor blant annet VVS i Norge.

Powered by Labrador CMS