Energirådgiver med fagansvar / energi og miljø

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Fokus Rådgivning AS
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Sandvika
  • Søknadsfrist: 16. oktober
  • Nettside: www.fokusraad.no

Vi søker etter en rådgiver som skal ha fagansvar innen energi. Vi kjenner deg ikke, så du skal få jobbe med både energi og miljø om du ønsker det. Men det er et krav at du har erfaring med energianalyser og energivurdering av tekniske anlegg i bygg. Relevant erfaring innen byggebransjen, innen energi, kan kompensere for formell kompetanse.

Er du fremoverlent, er nysgjerrig og har et stort behov for å lære? Da kan det være deg vi leter etter.

Ønsker du ansvar så får du det. Det kan være å skaffe oppdrag, kompetanseheving på tvers av avdelingene i firmaet og lignende.

Avdeling består i dag av tre seniorer med bakgrunn innen elektro, VVS, byggautomasjon og ITB. Vi får inn en ny VVS rådgiver i november.

Nyansatte i avdelingen får en fadder, og alle nyansatte går gjennom et oppfølgingsprogram.

Det er gode muligheter for kompetanseheving. Ansatte hos oss deltar på interne kurs med eksterne foredragsholdere, eller eksterne kurs. Nå gjennomfører vi et program der alle ansatte kurses innen grunnleggende BREEAM.

Fokus Rådgivning utviklet i 2022 en bærekraftstrategi som iverksettes i prosjekter. For å ivareta strategien kurses alle ansatte innen blant annet sirkulær økonomi.

Om arbeidsgiveren

Fokus Rådgivning ble etablert i 2008 og har et sterkt tverrfaglig miljø med 28 svært dyktige og engasjerte medarbeidere lokalisert i Sandvika. Vi er opptatt av korte beslutningsveier og stor grad av påvirkning, for å sikre at vi leverer best mulig – hver gang. 

Bedriftskulturen vår er faglig sterk, preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjonen. 

Vi kan love deg spennende og utfordrende oppgaver og prosjekter for solide kunder. Hos oss får du stor grad av fleksibilitet og frihet under ansvar. Vi har gode kompetansehevings og karriere innen marked, fag, linje og oppdrag. Du får hyggelige kollegaer og et meget godt arbeidsmiljø. 

Vi jobber hovedsakelig for private byggherrer innen bygg og eiendom. Vi består av tre avdelinger: 

• Prosjektstyring 

• Brannrådgivning 

• Energi og teknikk 

Selv om vi er et lite firma så er engasjert i store spennende prosjekter; vi har gode styringssystem og utfører internrevisjoner og fagansvarlig sørger for gode maler. Ikke minst; vår opptreden og kompetanse gjør at kundene kommer tilbake til oss. 

Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med avdelingsleder Ketil Kufås Gjerde tlf 995 27 854 eller du kan sende spørsmål og søknad til karriere@fokusraad.no.

Powered by Labrador CMS