Carrier Refrigeration Norway AS søker etter en prosjekt- og salgsingeniør og en servicetekniker

Carrier ser på CO2 som fremtidens kuldemedium. Etter flere års utvikling i egne fabrikker er Carrier ledende på leveranser av høyteknologiske CE sertifiserte anlegg.

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Carrier Refrigeration Norway AS
  • Stillingstittel: Prosjekt- og salgsingeniør og Servicetekniker
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Stavanger og Trondheim
  • Søknadsfrist: 31.04.2021
  • Nettside: www.carrier.com

Som ansatt i Carrier vil du ta del i denne utviklingen samt tilegne deg kontinuerlig kompetanse om ny, spennende teknologi. Idrettsanlegg og SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser er prestisjeprosjekt vi er spesielt stolte over, samt vår store portefølje innen varehandel.

Vi på nå på jakt etter nye dyktige kollegaer til våre lokasjoner i både Stavanger og Trondheim.

I Stavanger søker vi etter ny Prosjekt- og salgsingeniør.
Vi ser etter deg som er utadvendt med gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk. Du har gjerne utdannelse innenfor maskin, VVS/Termo, Energi og kuldeteknikk. Les mer om stillingen og søk her: Prosjekt- og salgsingeniør i Stavanger

I Trondheim søker vi servicetekniker til å styrke teamet.
Du har gjerne bakgrunn innen elektronikk, automasjon eller kuldefaget.
Les mer om stillingen og søk her: Servicetekniker Trondheim

Vi gleder oss til å få nye kollegaer på laget og håper nettopp du søker!

Om arbeidsgiver:
Carrier Refrigeration Norway AS er datterselskap av det amerikanske selskapet Carrier Corporation, verdens største firma innen AC/VP/ Kjøl/Frys. Selskapet er global leverandør av kjøle- og fryseanlegg til kommersielle kunder. Carrier Norge er ledende leverandør av miljøvennlige CO2 systemer for både AC / Varmepumpe/ kjøl og frys markedet. Vi leverer i dag store og små anlegg for både dagligvare, handelsbygninger, industri, sportsanlegg, samt distribusjonssenter. I Norge er selskapet markedsleder med mer enn 100 ansatte, fordelt på 9 avdelinger med hovedkontor på Bryn, i Oslo. Carrier Refrigeration Norway AS har en omsetning på ca. 600 millioner kroner.

Have a Career with Carrier!

Powered by Labrador CMS