Bygger du gode relasjoner i VVS Bransjen?

TECE Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen VVS-bransjen hvor vi selger produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme, kjøling og avløpsvann samt innbyggingssisterner for innendørs bruk i boliger og yrkesbygg.

Stillingsinformasjon

 • Arbeidsgiver: Tece Norge AS
 • Stillingstittel: Regionansvarlig selger Stor Oslo
 • Ansettelsesform: Fast
 • Arbeidssted: Snipetjernveien 41405 LANGHUS
 • Søknadsfrist: Snarest
 • Nettside: http://tece.no/

TECE fokuserer på innovasjon, design og teknologidrevet effektivitet. Vi er på jakt etter salgsprofiler med evne til å skape gode varige relasjoner, ikke bare med nye og eksisterende kunder, men også resten av salgsteamet, interne avdelinger som produkt, logistikk, lager og økonomi. Vi er et team i TECE hvor alle lagdeler er avhengig av hverandre.

Lytt til Podkast her; Podcast - TECE

Ikke på jobbjakt, men nysgjerrig på å vite mer? Ta kontakt med Øystein Gjuvsland (99110955) i MeyerHaugen.

En kultur av nysgjerrighet.

TECE har vokst gjennom sitt spesielt nære forhold til, og dialog med, kundene. Med denne tilnærmingen har vår kultur av nysgjerrighet slått rot, og former nå firmaets filosofi.

«Close to you»

Som en global produsent av sanitærprodukter og installasjonssystemer, er «Close to you» vårt løfte til kunden. Vi har operert som et uavhengig, familiedrevet firma i nært samspill med folk og markeder i over 30 år. Nysgjerrighet rundt våre kunders verden resulterer i at vi utvikler gjennomtenkte produkter og tjenester, og vi vil fortsette å drive vår innovative tilnærming fremover i fremtiden.

Du passer hos oss

Du er en selvstendig lagspiller med en nysgjerrig tilnærming, trygg ydmykhet og kommuniserer godt med kunder, kollegaer og leder. Du er en fremoverlent relasjonsbygger som evner å identifisere og realisere muligheter i markedet.

De viktigste oppgavene i selger rollen er

 • Sammen med Head of sales vil du delta, eller legge til rette for forhandlinger, tilbudsskriving og prosjekt-oppfølging
 • Markedsaktiviteter, salgskampanjer og messer
 • Opprettholde og skape gode relasjoner til våre kunder i VVS-markedet
 • Hele salgsprosessen; prospektering, kundebesøk og closing
 • Stillingen rapporterer til Head of sales for Norge

Vi har gode betingelser, fleksible arbeidstider og en attraktiv pensjonsordning. Men det er ambisjonen om å drive godt salg, god kundedialog og levere resultater i et spennende selskap med store vekstmuligheter som motiverer deg.

Søknader behandles fortløpende

Om TECE Norge AS

TECE Norge AS er et av Norges ledende selskaper innen VVS-bransjen hvor vi selger produkter og systemer for distribusjon av all type vann, varme, kjøling og avløpsvann samt innbyggingssisterner for innendørs bruk i boliger og yrkesbygg. TECE Norge AS sin forretningsmodell er salg direkte til Norges rørleggere uten fordyrende mellomledd.

TECE Norge AS ble etablert i 1985 og hadde i 2020 en omsetning på 234 millioner NOK. Selskapet fremstår som økonomisk solid. TECE Norge AS har sitt hovedkontor på Langhus i Nordre Follo kommune og har avdelingskontor i Oslo, Bergen og Trondheim, samt et datterselskap i Sverige. TECE Sverige AB er representert i Stockholm, Gøteborg og Malmø.TECE Norge AS er del av ett internasjonalt konsern med hovedsete i Emsdetten i Tyskland, TECE GmbH. Konsernets omsetning i 2020 var 300 millioner euro. I konsernet inngår 27 datterselskaper, 5 fabrikker og til sammen rundt 2 000 ansatte.

Selskapet, TECE, har vokst gjennom sin spesielle nærhet til og dialog med kunder. Ved hjelp av denne tilnærmingen har vår nysgjerrighetskultur slått rot og former selskapets filosofi. TECE’s kjernekompetanse er lett å forklare. Mat vann inn i bygningen og deretter ut igjen - med den banebrytende ånden som er så typisk for selskapet.TECE Norge AS er opptatt av rekruttering av kvinner i bransjen, og vi er således stolt sponsor av Ingeborg-nettverket.

Powered by Labrador CMS