Brødrene Dahl søker produktsjef – Teknisk VVS

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Brødrene Dahl
  • Stillingstittel: Produktsjef – Teknisk VVS
  • Ansettelsesform: Fast, heltid
  • Arbeidssted: Oslo
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Nettside: dahl.no

Ønsker du å være en del av Norges ledende tekniske handelsbedrift

Vi er nå på utkikk etter en med rørfaglig kompetanse og interesse for VVS-produkter. Er du god på rørfag og klar for nye utfordringer som produktsjef teknisk VVS? Som produktsjef i Brødrene Dahl vil du få det overordnede ansvaret for å øke omsetningen og lønnsomheten på produktkategorien Teknisk VVS. Dette innebærer blant annet gjennomføring av sortimentsutvikling i henhold til strategi, markedssituasjon og bistå våre selgere med å optimalisere salg og inntjening. Du vil også ha ansvar for kalkulasjoner og prisovervåking, slik at Brødrene Dahl til enhver tid har konkurransedyktig priser i markedet. I denne rollen vil man evaluere og introdusere nye produkter og man vil ha ansvar for leverandøravtaler. I tillegg vil man være en aktiv bidragsyter for å videreutvikle Brødrene Dahls eget brand Altech. Stillingen rapporterer til kategorisjef og vil jobbe inn mot både logistikkavdeling, innkjøpsavdeling og salgs- og markedsavdeling.

Er du den vi ser etter?

Vi er på utkikk etter en med erfaring innenfor rørfag eller andre produkter rettet mot entreprenører og byggherrer. Du kjenner derfor vårt marked og leverandører, og det er en fordel om du tidligere har hatt produktansvar, innkjøpsansvar, prosjektansvar eller kalkulasjonsansvar. Rollen krever i tillegg at du har god erfaring med Office-pakken og Excel som arbeidsverktøy. Du har høy serviceinnstilling og evner å holde god oversikt og håndtere flere prosjekter samtidig.

Hvorfor Brødrene Dahl?

Som produktsjef kommer du inn i et faglig sterkt team preget av ønske og vilje til å skape resultater, som kjennetegnes av raushet og faglig integritet med fokus på kunnskapsdeling på tvers. Brødrene Dahl tilbyr konkurransedyktige betingelser som omfatter meget gode pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag med mere. Er du fortsatt nysgjerrig? Ta kontakt med Helge Frisch (900 98 607) eller Emilie Holthe (930 24 433) i Orion & Partners for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Brødrene Dahl er Norges ledende aktør på salg og distribusjon av varer innen områdene VVS, Vann og Miljøteknikk, Samferdsel, Industri og Havbruk. Miljø og bærekraft står sentralt i virksomheten, og vi har en landsdekkende organisasjon med nærhet til kundene som viktigste prinsipp. Selskapet har ca. 1000 ansatte, 54 utsalgssteder, et landsdekkende logistikksystem og over 7,5 milliarder NOK i omsetning. Våre kjerneverdier er pålitelighet, tilgjengelighet og kompetanse. Brødrene Dahl er en del av Dahl Optimera Norge, som er eid av det internasjonale byggevarekonsernet Saint-Gobain.

Powered by Labrador CMS