Brødrene Dahl søker nå produktsjef VMT (vann og miljøteknikk)

Søknadsfrist: Snarest

Om rollen som Produktsjef VMT

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Brødrene Dahl
  • Stillingstittel: Produksjef VMT
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Oslo
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Nettside: https://www.dahl.no/

Kategori VMT er Brødrene Dahl sin største kategori med en totalomsetning på mer enn 2,5 milliarder i året. Som produktsjef i VMT har du resultatansvar for din produktportefølje. I dette ligger å legge til rette for at du tilbyr rett vare med rett kvalitet til konkurransedyktige priser. Samtidig som du sørger for god inntjening og en riktig produktmiks. I rollen får du beslutte og utvikle sortimentet, produktleverandører og kanaler, og du vil styre strategien for dine kategorier. Du vil ha ansvar for forhandlinger med leverandører samt oppfølging og utvikling av avtaler. En del av rollen vil også bestå av organisering av salgsfremmende aktiviteter samt løfte produktkunnskapen blant kollegaer og kunder. Du vil lede et kategoriteam og kategoriråd med ambisjon om å styrke bredden og forbedre vår posisjon i VMT-markedet. Stillingen innebærer ikke personalansvar, men gode lederegenskaper vil vektlegges. Du får et kategoriansvar for en portefølje på overkant av en milliard i omsetning og vil bli en svært sentral person i vårt VMT-team.

Hvem du er:

Vi ser for oss at du har noen års erfaring fra kategoriarbeid eller forhandlinger. Det kan være en fordel dersom du har bransjekunnskap, men det er på ingen måte avgjørende. Du har høyere teknisk utdannelse fra universitet/høyskole (f.eks. ingeniør, siviløkonom eller jurist). Mangel på faglig kompetanse kan kompenseres med relevant bransjeerfaring. Vi tror også at du har god fremstillingsevne på norsk og engelsk og har generell god IT-kompetanse. Nyutdannede som ønsker å lykkes og som har kommersiell forståelse kombinert med solid analytiske- og forhandlingsferdigheter oppfordres også til å søke.

Personlige egenskaper er viktig for oss i Brødrene Dahl. Våre ansatte skal være med å bidra til at selskapet utvikles og vokser. Vi ser etter deg som trigges av å oppnå resultater. Du trives med komplekse problemstillinger og se utviklingsmuligheter. I denne stillingen er det viktig at du kan samarbeide på tvers av organisasjon, finne løsninger og implementere disse. Du liker å jobbe i team, men er også selvdreven. Gode kommunikasjonsevner, tempo, beslutsomhet, engasjement og vinnerinstinkt vil bli positivt vektlagt.

Hva vi tilbyr:

I Brødrene Dahl (BD) satses det på faglig og personlig utvikling. Gjennom vårt BD-akademi vil du kunne ta egne BD-kurs og/eller kurs gjennom Saint-Gobain. Vi jobber for å ha konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger til våre ansatte. Du vil også få mulighet til å kjøpe aksjer i Saint-Gobain. For oss, er det viktig med et arbeidsmiljø som er preget av erfaringsdeling. Hvor miljøet skal være åpent og inkluderende med stor takhøyde. På Bryn har vi eget treningslokale og ny kantine. Du vil ha mulighet til å benytte deg av våre bedriftshytter. I tillegg håper vi du vil delta aktivt i vårt bedriftsidrettslag og/eller friluftsgruppe.

Alle henvendelser til Orion behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Brødrene Dahl i den innledende fasen.

Powered by Labrador CMS