Brenner du for VVS-teknikk?

Faglig sterk - Relasjonsbygger - Resultatbevisst

Stillingsinformasjon

Som Fagsjef er hovedoppgaven din å bidra til å styrke rørbransjen på det VVS-tekniske området, da i tett samarbeid med våre andre ressurser og samarbeidspartnere.

Du vil aktivt delta til utviklingen av regelverk og bransjenormer for sanitærinstallasjoner, varme- og kjøleinstallasjoner, slukkeinstallasjoner og VA. Rørbransjen er sentral i den grønne og digitale omstillingen vi er i. Bærekraft og økt grad av digitalisering er viktige elementer i det VVS-faglige arbeidet fremover. Arbeidet må også synligjøres, bla. via markedsføring i aktuelle media. Fagsjefen vil også avholde kurs og delta på faglige- og temabaserte seminarer, både fysisk og digitalt. En del reise-virksomhet må derfor påregnes. Dine kvalifikasjoner og egenskaperVi søker etter deg som har svennebrev som rørlegger, samt utdanning som fagskoleingeniør KEM eller VVS - ingeniør. Du har erfaring som Prosjektleder, gjerne med større prosjekter og i tett tverrfaglig samarbeid med de andre tekniske fagene. God prosjektstyring, kvalitetssikring og anbudskalkulasjon har du i ryggmargen.

Som person er du:

  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Initiativrik, positiv, stabil og pålitelig med en god vurderingsevne
  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk
  • Har en sterk interesse for IT og BIM
  • Har gode pedagogiske egenskaper
  • Brenner for rørfaget og ønsker å bidra til en stadig forbedring og utvikling.

Vi kan tilby deg

  • En utfordrende og spennende stilling med mulighet for utvikling, påvirkning og nettverksbygging
  • Et hyggelig og faglig sterkt arbeidsmiljø i nye kontorlokaler
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas,
Setsaas Rekruttering AS på 917 06 467 eller Direktør Kompetanse & utvikling Oddgeir Tobiassen på 920 90 010. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.
Vi imøteser din CV og søknad. Søknadsfrist: 7.2.2022.

Om arbeidsgiver

Rørentreprenørene Norge (RørNorge) er en bransjeorganisasjon for rørleggerbedrifter i Norge med over 600 medlemsbedrifter. Samlet har medlemmene rundt 10.000 ansatte og omsetter for ca. 17 mrd. Vår jobb er å bidra til lønnsomme og attraktive bedrifter. Det gjør vi ved å arbeide for gode ramme-betingelser, god utdanning og rekruttering til rørleggeryrket. RørNorge har 15 avdelings-kontorer over hele landet, og de fleste avdelingene har egne opplæringskontor for rørleggere. Vi er en del av NHO gjennom Byggenæringens Landsforening (BNL) og har hovedkontor på Majorstuen i Oslo hvor vi er ni ansatte. For mer informasjon se www.rornorge.no. Vi søker nå etter en ny sentral medarbeider!

Powered by Labrador CMS