Norges ledende aktør på digital vannbehandling søker Regionsansvarlig / Salgsingeniør for Midt- og Nord-Norge!

Søknadsfrist: 15.september

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: Apurgo
  • Stillingstittel: Regionansvarlig/Salgsingeniør
  • Ansettelsesform: Fast
  • Søknadsfrist: 15.september
  • Nettside: www.apurgo

Vi ser etter en målrettet og initiativrik Regionsansvarlig som vil være med å bygge og videreutvikle et spennende selskap! Som Regionsansvarlig for Midt- og Nord-Norge er du en del av markedets beste salgsteam samtidig som du jobber tett med resten av organisasjonen gjennom hele salgsprosessen.

Apurgo er ledende innen digital vannbehandling og er kåret til Gaselle-bedrift flere år på rad. Selskapet er midt i det grønne skiftet med søkelys på energieffektivisering i bygg. Hos oss er det kort vei fra idé til beslutning, og for den rette kandidaten er det store muligheter for å påvirke retning, egen utvikling og videre karrierevei i selskapet. Du blir en del av et godt fag- og arbeidsmiljø, hvor vi løfter hverandre og jobber tverrfaglig innen flere fagområder.

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe i et selskap i vekst, til å utvikle dine ferdigheter innen teknisk salg og kundeopplæring. Du vil jobbe i et engasjert og tverrfaglig team med en hektisk arbeidshverdag hvor du har gode utviklingsmuligheter. Vi har et uformelt arbeidsmiljø hvor alle blir sett og hørt. Ansatte i Apurgo jobber daglig med å sikre bygg- og folkehelse gjennom tryggere og renere vann i bygg – en viktig jobb som gjengen tar på største alvor. Likevel er det fortsatt rom for en kopp kaffe og latter i sofakroken.

Vi stiller med konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, bl.a. behandlingsforsikring. Vi har mulighet for fleksibilitet i forbindelse med arbeidstid og du strukturerer selv mye av din arbeidshverdag. De viktige samtalene liker vi å ta ute på tur og har et felles aktivitetsprogram. Nå har vi akkurat flyttet inn i våre nye lokaler og har mer enn tredoblet vårt areal. Her har vi en ledig plass til deg.

Hvem er så du?

Du er strukturert, har gjerne teknisk kompetanse på VVS, styresystemer, kontrollsystemer eller annen relevant teknisk bakgrunn. PC er et like naturlig arbeidsverktøy for deg som en skrutrekker. Du må kommunisere godt både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk da vi også har internasjonale kunder.

Du er en person som liker å ha kontakt med kundene og markedet både på utførende, rådgivende og beslutningstaker nivå. Gjerne har du også jobbet med salg rettet mot offentlig sektor. Personlig drives du av aktivitet og mål, samtidig som du er selvgående, systematisk og løsningsorientert.

Av natur har du gode samarbeidsevner, arbeider effektivt og har klare mål for øyet. Du er dyktig til å oppnå en balanse mellom kvalitet og effektivitet til det beste for både kunden og oss.

Vi ser også etter deg som kan identifisere deg med våre verdier; ROBUST; PRO-AKTIV, PÅLITELIG.

Du vil ha ansvar for:

  • Forvaltning og videreutvikling av eget salgsområde
  • Salg av alle produkter og tjenesteleveranser i selskapet mot nye og eksisterende kunder
  • Rådgivning og veiledning av kunder
  • Utvikle og vedlikeholde Partnerprogrammet
  • Delta på messer, fagsamlinger, og andre arrangementer
  • Bidra aktivt i utvikling av produktsortiment samt markedsutvikling i tråd med selskapets strategi for vekstområder

Din bakgrunn:

For å lykkes hos oss bør du ha relevant erfaring fra teknisk salg og langsiktig relasjonsbygging, gjerne med et godt nettverk innen VVS-bransjen, driftere og offentlige/private bygg og eiendomsforvaltere. Du har gjerne teknisk utdanning eller fagbrev og er nysgjerrig på ny teknologi og innovasjon, men høy teknisk forståelse kan kompensere for dette.

Vi er nysgjerrige på deg, så er du klar for nye utfordringer, og dette høres ut som noe for deg, er du velkommen til å søke. Ble du nysgjerrig på hvem vi er – da kan du bli bedre kjent med oss her: www.apurgo.

Send oss en kortfattet søknad og CV – vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 15. september. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, så søk i dag!

Om oss:

APURGO AS er et heleid norsk selskap som ble grunnlagt i 2009. Våre produkter er basert på innovativ teknologi utviklet i nært samarbeid med NTNU og SINTEF. Apurgo er ledende på digital vannbehandling for offentlige og private eiendomsbesittere og vi bidrar til å gi helse- og driftsmessige gevinster for våre kunder. Gjennom våre fantastiske medarbeidere og samarbeidspartnere har vi stor suksess med våre produkter for behandling av forbruksvann og lukkede energianlegg.

Apurgo har i dag 18 ansatte med en høy, tverrfaglig bakgrunn innen VVS, biologi, kjemi og vannbehandling. Hovedkontoret er i Trondheim med avdelingskontorer på Sør-, Øst- og Vestlandet. Vi er et selskap i sterk vekst og har økende oppdragsmengde samtidig som vi alltid ser etter muligheter til å utvide produkt- og tjenestesortimentet. Vårt mål er å være den mest synlige og innovative leverandør av vannbehandling i bygg og skal levere de beste løsningene for dette. Sammen med våre kunder skal vi møte morgendagens behov gjennom god samhandling og høy kvalitet i alle ledd.

For spørsmål om stillingen

Salgssjef, Petter Lieth: 415 14 012

Adm.- og Markedsleder, Lene K. Vaagan: 901 08 613

Powered by Labrador CMS