Teknisk selger søkes til ledende selskap innen varmepumper og klimasystemer

Søknadsfrist: Snarest

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: ABK-Qviller AS
  • Stillingstittel: Teknisk selger / Salgsingeniør
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: Oslo
  • Søknadsfrist: Snarest
  • Nettside: www.abkqviller.no

ABK-Qviller AS er en ledende distributør og kompetansesenter innen energieffektive varme- og klimaløsninger. Våre produkter reduserer energibruk, er kostnadseffektive og bidrar til det grønne skiftet.

Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter våre produkter og vi har behov for å styrke organisasjonen med en teknisk selger som kan bistå våre eksisterende, samt potensielt nye samarbeidspartnere innen faghandel med salg av luft / luft, luft / vann og væske / vann varmepumper. Vi søker deg med erfaring innen teknisk salg, gjerne kuldeteknikk, elektro, VVS eller lignende og som trives med nye utfordringer og ønsker å jobbe med et bredt utvalg av kjente merkevarer og det siste innen faget.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Salg av luft / luft, luft / vann og væske / vann varmepumper rettet mot våre samarbeidspartnere innen faghandel.Relasjonsbygging og utstrakt arbeid inn mot eksisterende, samt potensielt nye faghandlere.Ta imot kundehenvendelser, kalkulere, utarbeide løsningsforslag og gi tilbud.Deltagelse på messer, kunde-eventer, etc.Oppsøkende salgsarbeid og yte maksimal kundeserviceKundeutvikling og bistå i forbindelse med øvrige salgsmessige oppgaver i avdelingen.

Vi søker deg som har følgende egenskaper og kompetanse / erfaring:

Erfaring innen teknisk salg, gjerne kuldeteknikk, elektro, VVS, eller lignende.Resultatorientert, proaktiv og med evne til å motivere og engasjere kunder og kollegaer.God på relasjonsbygging, service og kundeoppfølging.Kommuniserer godt på norsk, engelsk, både skriftlig og muntlig.Høy gjennomføringsevne, være utadvent og glad i å jobbe i et til tider hektisk, men utviklende arbeidsmiljø.Erfaring med Office pakken, samt bruk av CRM-verktøy er en fordel, men ingen betingelse.Førerkort kl B.

Vi tilbyr:

En stilling i en av bransjens mest dynamiske og fremgangsrike bedrifter.En interessant stilling hvor du får arbeide med kjente merkenavn i et lønnsomt, solid og ledende selskap.Attraktive betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger.Engasjerte og dyktige kollegaer med sterk tverrfaglig kompetanse i et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

ABK-Qviller AS har sitt hovedkontor i Brobekkveien 80 med gode offentlige kommunikasjonsmuligheter.

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte Regiondirektør Øst, Andreas Kvamme, ABK-Qviller AS, tlf 958 88248 eller vår rådgiver Arild Vanberg, Bedriftsrådgivning & Rekruttering AS, tlf 920 19120.

Hvis dette virker interessant, send oss gjerne din søknad vedlagt CV (på norsk ).

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om arbeidsgiveren

ABK-Qviller AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper, varmeopptak, varmefordeling, klimakjøling og befuktning.I tillegg selges produkter for å etablere energi- og drikkevannsbrønner, samt fundamenter.Våre mest profilerte merkevarer er Toshiba, NIBE, Clivet, Enrad, Epiroc, Condair og Kermi.Produktene distribueres til mer enn 800 faghandlere og tekniske entreprenører.Vår virksomhet bidrar betydelig til det grønne skifte på veien mot et bedre miljø.Varmepumper gir mer effektiv energibruk, mindre forurensning og redusert utslipp av klimagasser. Våre leverte varmepumper produserer årlig 2,5 TWh med varme, noe som tilsvarer produksjonen fra 225 vindturbiner, eller elektrisitetsforbruket til 150.000 husholdninger.ABK-Qviller AS ble etablert i 1991, har 124 ansatte og omsatte i 2021 for 631 mill NOK.Hovedkontoret er lokalisert på Brobekk i Oslo, og vi har avdelingskontorer i Stavanger, Bergen, Larvik, Hamar, Trondheim og Bodø.ABK-Qviller AS er en del av det svenske børsnoterte selskapet NIBE Industrier AB med 19.000 ansatte og en omsetning på ca 40 milliarder SEK.

Sektor: Privat
Sted: Brobekkveien 80 A, Bygg 13, 0582 Oslo
Bransje: Grossisthandel import / eksport, VVS, Annet
Stillingsfunksjon: Salg / Teknisk salg

Hjemmeside
Stort kart | Hybridkart | Flyfoto

Powered by Labrador CMS