Prosjektleder entreprise

Vil du skape fremtidens bærekraftige løsninger?

Stillingsinformasjon

  • Arbeidsgiver: GK Inneklima
  • Stillingstittel: Prosjektleder entreprise
  • Ansettelsesform: Fast
  • Arbeidssted: GK Inneklima Trondheim
  • Søknadsfrist: 17.01.21
  • Nettside: http://www.gk.no

GK Inneklima Trondheim er i vekst og skal levere spennende prosjekt i tiden fremover. Vi søker derfor etter en dyktig prosjektleder for ventilasjonsfaget som kan delta i et tverrfaglig kompetent team av prosjektledere og rådgivere.

GK i Trondheim er i dag representert med fagene ventilasjon, automasjon, kulde, rør og elektro.

En vesentlig del av vår portefølje er plassert i samspillsprosjekter som Stjørdal Helsehus, Fosslia Helsehus, Sikkerhetsbygget, Tiller VGS, Nidarvoll Skole og Terminalbygget ved Trondheim Sentralstasjon. I tillegg har vi portefølje innen rene totalentrepriser for kontor-, idretts-, nærings- og leilighetsbygg.

Som prosjektleder er du metodisk og systematisk i din tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt. Du har ansvar for resultater og handler på eget initiativ. Du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, og støtter andre for å nå felles mål.I GK legger vi vekt på en helhetlig teknisk vurdering og dine arbeidsoppgaver vil være tverrfaglige, med søkelys på dagens utfordringer i byggebransjen. Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst med gode kommunikasjonsevner, har VVS-kompetanse og vil jobbe for et bærekraftig samfunn for generasjoner.

Powered by Labrador CMS