Prosjektleder

Spørsmål om stillingen?

 • Søknadsfrist: 21.01.2020
 • Arbeidssted: GK Inneklima Trondheim
 • Kontaktperson:
  Inge Flåøyen
  Avdelingsleder
  E-mail
  90856120

  Torgeir Nilsen
  Avdelingsleder
  E-mail
  95865448

GK Inneklima AS søker prosjektledere for nybygg- og rehabiliteringsprosjekter

GK Inneklima AS i Trondheim har stor prosjektportefølje innen ventilasjon og inneklima i Trondheimsregionen.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer alt av teknikk til nye og eksisterende yrkesbygg.

Inneklima i nye- og eksisterende yrkesbygg er GK Inneklima sitt kjerneområde. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere, i hele byggets livssyklus.

Vi har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde.

Vi holder til i Trondheim og er samlokalisert med GK Rør, GK Elektro og GK Sikkerhet. Alle tekniske byggfag er representert under samme tak med totalt 250 medarbeidere. Her jobber vi ofte som team i felles prosjekter.

Hvis du ønsker å være med på laget og bidra til å sikre godt inneklima gjennom gode tekniske løsninger, så kan dette være jobben for deg.

Som prosjektleder er du systematisk i din tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt. Du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater. Du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, støtter andre for å nå teamets mål.